Granola met kaneel

Ik hou heel veel van granola. Lekker met gedroogd fruit en noten. Maar vooral met kruiden erdoor heen is het heel lekker. Ik heb hier gekozen voor kaneel en kardamom, hierdoor wordt het een echte granola voor de winter. En het huis gaat er heerlijk van ruiken!

200 g havermout
50 g noten (pistachenoten, pecannoten, amandelen)
50 g pitten (zonnebloempitten, pompoenpitten)
2 el honing
4 el kokosolie, gesmolten (of gebruik andere olie)
2 tl kaneel
1 tl kardemom
1 tl zout
50 g cranberries

Verwarm de oven voor op 160 graden.
Mix alle ingredienten, behalve de cranberries, in een kom.
Spreid het uit over een bakplaat en zet 40 minuten in de oven.
Laat helemaal afkoelen.
Bewaar in een weckpot tot 10 dagen lang.

About these ads
Dit bericht werd geplaatst in Lunch, Ontbijt en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Granola met kaneel

  1. always an easy and delicious breakfast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s